Baslessen

Ben je klaar om in het diepe te duiken?

Basgitaar en Contrabas
Pop, rock, jazz, funk, soul, dance- ze hebben allemaal iets gemeen: baslijnen die je van de voeten blazen.
Wil jij een stevige, rockende basis neerleggen terwijl je met je vrienden op het podium staat? Merk je dat je altijd baslijntjes meezingt of er lekker op kan grooven? Hebben je vrienden nog een bassist nodig? Of heb je zin om gewoon lekker thuis te rocken? Dan is basgitaar hét instrument voor jou. Hou je van wegdrijven in een ronde, warme basklank, of ben je geïnteresseerd in jazzmuziek? Dan wil je vast contrabas leren spelen!
De bas biedt stabiliteit, ritme, harmonisch perspectief, uitdaging, en het allerbelangrijkste: groove. De bas is het hart van de muziek!

arthurgeurts.comJou helpen leren
Tegenwoordig is muziek overal te vinden. Je hebt youtube, spotify- je favoriete bands zijn maar één klik van je verwijderd. Dus waarom zou je een leraar nodig hebben? Om jou te helpen jezelf de bas te leren.
Mijn ervaring met de muziek, het leerproces en het instrument kunnen je helpen je eigen weg te vinden in de overdosis aan informatie die online te vinden is. Zelfs met één lesmoment per twee weken leer je sneller en ontwikkel je techniek waar je jaren mee vooruit kan.

Onderwijs op maat
Jij bent het middelpunt van de les. Wat wil jij spelen? Wil je weten waarom je favoriete band zo cool klinkt? Wil je een nummer leren voor je band, of wil je gewoon toffe nummers spelen, dan werken we daar samen aan! De lessen worden helemaal op jou aangepast. Ik geef les aan leerlingen van ieder niveau. Ik kan je zelfs helpen je eerste instrument te kiezen!
Als onderdeel van de lessen schrijf ik basgitaarpartijen van de nummers waar we aan werken. Als leerling krijg je ook toegang tot een gedeelde map met al deze uitgeschreven partijen, muziektheorie en oefeningen!

Ik geef privéles in eigen huis in Venlo (Groenveld). Daarnaast geef ik ook digitaal les via Zoom, mocht naar Venlo komen lastig zijn.

Neem contact op voor meer info of een gratis proefles!

Languages
I teach in Dutch or English. For English information, contact me for a free trial lesson!