De Tent van Bell

Toen ik vorige week een telefoontje kreeg van Charly Angenois, een van mijn docenten, of ik voor hem in wou vallen bij een optreden, zei ik al meteen ‘ja!’. Toen ik hoorde dat het optreden in Venlo zou zijn, waar ik die middag toch al zou zijn om wat les te geven, was het helemaal mooi! En dan blijkt ook nog dat je mag spelen met niemand minder dan… Ellen ten Damme.

Na snel maar goed voorbereiden heb ik dan mijn steentje bij mogen dragen aan één van de concerten van een prachtig project van drie geweldige zangeressen, De Tent van Bell. Met Leta Bell, Suzan Seegers en Ellen ten Damme als solisten, regie door Cees Rullens, tekst door Frans Pollux, en muziek door The New Symphonics o.l.v. Maurice Luttikhuis!

Iedereen bedankt voor de warme ontvangst en de enthousiaste reacties, en Charly, bedankt voor de uitnodiging!

Nu weer met frisse energie doorbuffelen naar mijn eindexamen.. nog één maandje maar! 20 juni, 17:00u, Conservatorium van Amsterdam!

13220894_1456151067805789_4403347270038899961_n

Een gedachte over “De Tent van Bell

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s