Nevermind

201608Nevermind-scaled-494x320En we zijn weer aan de bak!

Over de vakantie uit knallen gesproken… Ik zit middenin een enorm project van het Limburgs Jeugdorkest met de rockband Storksky. Samen voeren we integraal het album ‘Nevermind’ van Nirvana uit, in een recompositie (want de bewerking stijgt ver boven de titel ‘arrangement’ uit) van Metropole-huisarrangeur Jesse Passenier. Dat doen we wegens het 25-jarig jubileum van dit iconische album.

Afgelopen zaterdag was de zeer geslaagde première op het Venlose Zomerparkfeest. Ik kom daar al jaren en jaren, en dit keer mocht ik eindelijk daar spelen.. en hoe!

Vanavond (woensdag 31 augustus) is er een uitvoering op Cultura Nova te Heerlen, en komende zondag staan we te shinen in de enige echte poptempel van Nederland, Paradiso Amsterdam! Dat wil je niet missen!

Check de reportage van L1 over ons optreden op ZPF hier!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s