Scratchjazz 2017

Dit najaar gaan we van start met een gloednieuw cultuurproject. Scratchjazz laat jongeren kosteloos kennis maken met de wereld van de jazz door middel van vier professionele workshops en een afsluitende festivaldag in Poppodium Grenswerk. Ik zal een van de coaches zijn die zo’n workshop gaan verzorgen, naast o.a. Robbert Suilen, Tim Reichrath en Marc Huynen. We spelen Swing, JazzRock, JazzPop, Bebop, Hiphop, Funk, en alles daartussenin of overheen! Aanmelden kan tot 1 augustus 2017, en komen kijken kan altijd! Tot dan!scratchjazz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s