Valencia ’17: Certamen

Nog aan het bijkomen van een intense concertreis naar Valencia met Harmonie St. Caecilia Blerick, met als hoogtepunt onze deelname het Certamen Internacional de Bandas de Musica Ciudad de Valencia. Iedereen die ooit op concertreis is geweest weet dat het niet samen te vatten is in een berichtje als dit, dus ik kan alleen maar zeggen dat het fantastisch was. Prachtig officieel (3e in de 2e divisie!) maar bovenal muzikaal resultaat, en vooral super om hechter contact te kunnen maken met de muzikanten waar je al jaren mee samen speelt. Bedankt allemaal 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s