Scratchjazz 2017 gaat van start!

Komend weekend beginnen we met Scratchjazz 2017, een serie workshops om jongeren in omgeving Venlo in aanraking te laten komen met Jazz en alles daaromheen. Gek om te bedenken dat na zoveel voorbereiding de workshops zo dichtbij zijn! Hou de komende week de Facebookpagina in de gaten voor updates, en zet zondag 8 oktober in je agenda voor het Scratchjazz Festival, met o.a. Score Jazz Orchestra, Vitzkids Bigband en nog veel meer! scratchjazz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s