Hocus Pocus..

Afgelopen weekend heb ik mogen spelen met het geweldige Score Jazz Orchestra, in poppodium Grenswerk te Venlo. Het was een heerlijk optreden met o.a. zangstukken met soliste Babs van Bree en een geweldige compositie van Frank Vaganée voor het Brussels Jazz Orkest..

En, niet te vergeten, solist Thijs van Leer, fluitist/zanger/organist van de wereldberoemde band Focus! Prachtig om met zo’n grootheid te mogen spelen, en de platen die je in de kast hebt staan tot leven te mogen brengen.. Te gek!

SJO met thijs van leer, 13122015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s