Nieuw Jaar

2016! Mijn (voorlopig) laatste jaar aan het CvA is aangebroken.. Maar voordat ik me volledig op mijn eindexamen ga storten heb ik nog twee ontzettend mooie concerten mogen spelen afgelopen week.

Een te gek Russisch programma met mijn vaste Harmonie St. Caecilia Blerick. Een lekker divers begin van het nieuwe jaar met flinke jazz op het conservatorium en met het Van Diepen/Willems Kwintet, en prachtige klassieke muziek met de harmonie.. Want iedere kans om delen te spelen uit o.a. de Schilderijententoonstelling van Moussorgsky, de Notenkraker of het Zwanenmeer van Tchaikovsky moet je aangrijpen! En het was prachtig!NJC 2016 groep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s